Roštilj

Stejkhouse bluz

Stejk
Stejk - Odrezak
CHUCK EYEI RAMSTEAK
Dobri stari odresci...

Pozvao sam gospodina Davora Bodiša da me poduči stvarima iz svijeta Steak – ova tj. odrezaka. Tako nam Buri u ovoj epizodi donosi uređaj “Sous vide”, pokazuje proces pripreme stejkova i u konačnici ih pečemo na mramornoj ploči. Za ovu prigodu nam je donio Chuck Eye Steak i Ramsteak (Ramstek). Dok su se stejkovi pripremali, ispekli smo kajganu da ih ne jedemo na tašte 🙂 Buri isto voli kuhati i ima cool instagram profil s hrpom odličnih fotki razne hrane koja spada u “food porn”. https://www.instagram.com/13ur1/ Šaljem podršku projektu Riba Hrvatske, jedi što vrijedi. https://www.ribahrvatske.hr/

Borjanito kvaliteta

Svaki Tata i općenito Krkan, mora najprije naučiti nacijepati drva i napravit’ triješće. Zatim mora upoznati svoju pecaru i roštiljk. Kada savladate to, tada možete odraditi proces roštiljanja kvalitetno. Naravno, sve uz pretpostavku da pažljivo pratite Tatine upute. Ne smijete bit’ nadrkani dok pripremate hranu i morate to radit’ s ljubavlju. Poput Tate.

Zdravi i siti bili. Do kuhanja.

Poštovane Krkanice i Krkani, ukoliko vam se dogodi Borjanito incident tj. ako vam jelo ne ispadne dobro… Ne očajavajte! Nismo svi stvoreni za gastro - enološku čaroliju. Idite pecat ili probajte naučit heklat. Tata vam nije kriv!

 

Komentari

Slične objave