Tatin dnevnik

Krupna događanja kod sitnih ljudi!

Riba smrdljiva
Riba smrdljiva

Poznanica mi se jebe s drugim, kako da joj kažem da znam!? Ne tiče me se! Nek živi svoju avanturu preljubničku, kurvetina mala! Sapuna nema da ga troši, koristi losion. Skviči ko prase na klanju, uživa, jebe se nju! Malo glasnije, al' diskretno, pa nije krmača! Partner je nedže ošo, loče garant ili peca. Tko jebe majmunčinu lijenu, pecaj bajo, možda ti ga ugrize riba neka!

Dok on skuplja energiju vode, žena skuplja nješt drugo. Sjećanja stvara, u torbicu sprema! Prioritete on posložiti ne zna! Pff, živjeti se mora. Nema života bez jebačine! Vi što mislite suprotno ste rastavljeni, ili na putu tome! Nek mi Mormoni oproste, Disnijeve budaletine. Šta si blenio, stigao te istočni grijeh unatoč svemu!

Donjet će joj ribu, jebala ga riba kad se žena s drugim mrči. Nit' ju on jede, nit ju ona očistiti zna, ne brije se. Svekvra će fiš skuvat od glave, ribu će uzet sebi gadura stara, konzervirala je ribicu svoju! Baju boli kurac, obloko se na pecanju, ribu mu dali da udovolji ženi! Oči mu se cakle ko ikra, desert mliječni! Svekrva se ubola na ribu, podvalili mu cvergla!

Spremam se na more lagano, brojim dane, tenis igram, a šta ću!? Pa neću valjda biti u građevini? Građevina je skupa kreativnost koja mi ne treba. Odoliti joj ne znam. Jebo me beton, da me jebo! Mogao sam voziti auto od 50 000 eura, kažu mi poznanici kojima su roditelji riješili stambeno pitanje.

Pff, lako s tuđim kurcem gloginje mlatit! Napravio sam više betona neg što su oni kilometara napravili sa sepetima svojim! Automobil svi vide, seljačine su žrtve dojma! Najjači su mi podstanari koji voze skupe aute, a vrhunac putovanja im je more. Oni za kilometre ne lažu. Naprave max 5000 godišnje jer nemaju za gorivo. U trgovinu idu pješke, duvan im diler dovozi. Bude se što kasnije, jer čim oči otvore, počinju trošit.

Život je skup!

Naravno, jednom godišnje, sedam dana. Ak' mama ubode pare, navuku deset dana. To samo uz pretpostavku da piju pred trgovinom!

Tata pare ne da, on se naradio. Idu kod Tate u apartman! Tata ne valja, pare dao nije, režije ih ne traži! Mama je super, tutnila im 100 eura što je čuvala za posmrtnu pripomoć! Neće imati ni za križ sirota! Dala je sinu jedincu, šta da radi s bitangom, ipak ga je pod srcem nosila!? Sin joj obećao riješiti križ na pilani. Subotom ide raditi tamo da ga otplati! Slova na križu će nekako platiti, ako gorivo ne poskupi! Dođu u restoran i naruče limunsku travu, al' jebiga slikali su se! Bravo, nek puknu dušmani!

Mala slatka kurvetina se jebe i dok glupan na pilani otplaćuje križ. Nema veze, bar se svekrva nabola! Nije dugo!

Ovaj što mrči poznanicu je oženjen, al' nije ovo priča o njemu, on ne peca...

Vulgarnost je brutalni izričaj misaonog procesa lišenog svake estetike.

Komentari