Tatin dnevnik

Ljubavnica

Ljubavnica
Ljubavnica
NAĆI JU MORAM

Nerijetko muški razgovori, sirovi postanu. Ekipa se sastala u birtiji. Svi kurca suvog, u očima im se samo ejakulat cakli! Nedosanjani skakači vremena krivog!

Ulazim nespreman u ring, častim sve prisutnošću svojom. Đe si pisac, jel jebeš šta!? Dobaci mi poznanik kojem sam drva uvozio svojevremeno. Pružio sam mu ruku pozdrava!

Osim tebe, njišt!
 - Da više mrčiš, manje bi pisao! Ček, ček, kak' misliš da mene jebeš!?
Pomiriši ruku! Jel osjetiš miris taj!?
 - Ne osjetim njišt!
Ti si pregorio ko licna, više ni miris penisa moga ne poznaješ u ruci svojoj! 
- Ajd u kurac Borjane! Konooobar, daj piscu šta će popit...

Ostatak ekipe se smijuljio. Prvi s desna poniženoga je prozborio o njoj.

 - Borjane, aj' stvarno. Svi imamo nješt tatrane, šta ti glumiš!?
Ne glumim ništa, dobro mi ovakom nesposobnom!
 - Ma sereš!
Šta bi srao, imam duga i kod kuće. Kamatu vraćam, glavnica mi daleko!
 - Ti si puko!
Jesam puko od ljubavi spram nje! Ja sam šćuko vjerni. Znaš da kad provalnici dođu, pa bace psu komad mesa? Ono, da mu pažnju odvrate?
 - Da, naravno da znam! Kakve to veze ima?
Pa ti bi ga pojeo smeće jedno, kuću zaštitio nebi. Ti nisi vjeran ni sebi, pa kako ćeš biti prema ženi toj!?
 - Jel' ti to mene jebeš!?
Ne, govorim ti kak' je, pseto nevjerno!

Promjenili smo temu jer je ostatak ekipe procjenio da sam dostojan protivnik.

Volja ide stalno sa mnom, požuda me posjećuje rijetko, na sreću moju. Ne razmišljam o njoj.

Ostvario sam bliske kontakte sa stotinama žena. Svima sam se bezrezervno dao, oplemenio ih ljubavlju čistom. Bio sam s doktoricama, medicinskim sestrama, trgovkinjama, knjigovotkinjama, ugostiteljskim djelatnicama, cvjećarkama, odvjetnicama, frizerkama...

Sve su me imale, neke i više puta! Svoju strast sam im podario! Zadovoljstvo sam im pružio kako sam znao i mogao, zahvalnost svoju su mi dale. Žena trud ponekad nagrađuje! Naime, educirao sam ih jedan na jedan, informatiku. U to vrijeme, riječ distanca se koristila za nješt drugo.

Lagao bih kad bih rekao da škakljivih situacija bilo nije. Jedna me htjela vodit na ljetovanje u apartman kod bivšeg muža. Htjela me prošvercati pod Tatu... Baš je bila luda, jebo je bivši muž!

Ne volim trenutak kratki. Iskušenje dođe i prođe kod mene. Volim ovo što imam i drugo mi ne treba, ako mi nešto fali, nabavit ću, znam đe ima. Želim vječnost trenutaka koje poznajem i svim silama se trudim da to ostvarim.

Što ako te ona Borjane prevari!? Šta bi ti? Pitanja ta mi je postavio jedan frendač svojevremeno. Zastao sam na trenutak, jer teme te, nisu teme promišljanja mojih. Tako živjeti ne mogu, niti želim!

A gle. Moja savjest je čista. Ne mogu biti bolji ni drugačiji, taki sam, kaki sam! Svaka roba je kvarljiva, a održavanje je sve skuplje! Ako se to dogodi, bit će neuspjeh moj, a krivnja njena! Šta misliš da tebe auto zatepe za sat vremena i prikuje te za krevet? Odgovor sam vješto pretvorio u pitanje.

Pa ne možeš me to pitati, ne daj Bože nikome to! Zna da je zasro pa se koprca!
Kak' ti mene možeš pitati, a ja tebe ne! Odgovor nisam dobio, jer glup on nije!

Mi muškarci smo hvalisavci, lažljivci, vulgarni satiri. Tko puno o fiziološkim potrebama priča, od jebačine nema njišt. Žene su totalna suprotnost što se toga tiče. One šute i rade!

Dobro pa nosimo maske, s maskom ona postaje ljubavnica moja. Nisam ja šeik da imam više žena, sve su u njoj. Kada maske jednom prođu, stavit ću joj kesicu na glavu, ako ona meni ne metne povez na oči prije!

Moraš imat' neš' sa strane!

Komentari