Tatin dnevnik

Sviranje pički

Pičkin pjev
Pičkin pjev
POZNAT ĆU TE I PO MRAKU...

Opće je poznato da se muškarci bolje kuže u pičku od žena. Primite moju lažnu ispriku za prostakluk. Ej, stani malo, ako je riječ pička  upotrebljena u medicinskom kontekstu, a ne u sociološkom tj. kao karakterna osobina osobe, tada nije prosto!? Za vas male kurtončiće i jebivjetre što se zgražate nad mojim izričajem nek bude riječ maca. Dronji mi macu bolje zvuči nego dronji mi vaginu, barem meni! 

Sad smo ustanovili da muškarci bolje shvaćaju reproduktivnu važnost organa jačeg spola.  Dovoljno je pogledati situaciju ekspertize na razini Hrvatske. U Našicama je bila ista situacija, al' što se dogodilo!? Njišt bokte, umrli su skoro svi! Preminuo je ginekolog koji je meni omogućio da udahnem zrak, kao i jedan picdoktor što je to isto omogućio mojoj najstarijoj kćeri.

Tu ima jedna iskustvena anegdota.

Kad je moja ženica bila trudna s prvom bebom (Anteom), htjela je da budem prisutan na porodu. Naravno da ja to nisam htio, iskreno, bojao sam se. S obzirom da ja toliko volim svoju suprugu... Toliko puno, da sam spreman napraviti za nju nešto protiv sebe i svojih uvjerenja i promišljanja, spreman sam za nju i pogaziti riječ! Rekao sam joj: "Ma nema problema mucice, porodit ću te ja ak bude trebalo!". Ženi pod utjecajem hormona je potrebna podrška, pa makar i bila lažna. Druga je stvar što su žene često "pod utjecajem" nečega. O tome ću babrati u nekom drugom tekstu!

Bolje lažna podrška nego rasprava!

Uglavnom, odem ja do ginića i pitam ga mogu li prisustvovati porodu. On povuče dim cigarete, blijedo me pogleda i povišenim tonom mi kaže: " Koju pičku mater'nu ćeš mi ti na porodu, da još i na tebe moram pazit! ". Pokazao sam lažnu rezigniranost i srdžbu, ali pročitao me stari vrag! Spasio me! Naravno da sam mu se zahvalio potli... 
Žena je bila sretna jer sam održao riječ, porod je prošao dobro. Jeb'ga, da me pustio, sad bi pisao o iskustvu s poroda, al' ga nemam!

Žene i kurac!

Međutim, istina je u reciprocitetu. Pa tako imamo i najbolje stručnjake za kurac u osobama koje ga nemaju. Da moraš birati između Blogera Krule i Lidije Bačić da ti pregleda kurac, šta bi ti bilo lakše!?

Čekam njihovu inicijativu. Već mi dosta jajnika, pičke i LGBTIQ+ tema, vratite mi koronu i sojeve...

Zašto se Fred zauzeo za tu temu!? Otkud da ja znam, valjda logoraši i ptsp - ovci vole slobodu, nemam pojma.

Znam da Fred voli macu k'o i ja! Moraš se za nješt boriti u miru!

Ovako je Fred Matić reagirao kad je Europski parlament usvojio njegovu rezoluciju o pravu na pobačaj.

Pička dlaku mijenja, ali ćuk nikada!

Komentari