BPP

Čekajući strpljivo u žurbi

Vrijeme mi curi
Vrijeme mi curi
Vremena, nemam!

Što je vrijeme!? Da li je to samo percepcija osobe na trenutak u svemu!? Otkud da znam... Nekad sebi samom postavljam pitanja na koja odgovor znam unaprijed, jebiga, to je valjda odlika stila!?

Radim da preživim!

Živim radost života, ali ju prilagođavam sebi. Svaka budala ima svoje veselje! Putem kojim idem, teško me je pratiti. Ni ne tražim to, pa nisam ja kamiondžija, cvajter mi ne treba. Imam sebe i sjenu svoju, to mi pruža sve ono što mi ovozemaljsko iskustvo ne može!

Kad si sam, žurbe nema!

Dotaknem tako i ja duše neke, ponekad! U književnim susretima, najčešće dobijem ono što ne očekujem, ali privik'o sam se! Prihvaćanjem neočekivanog postajem predvidiljiv! Moš mislit! Krijem u sebi tajnu Atlantide, samo je pitanje kog kurac boli!? Šteka mi tipkovnica, pa nema navodnika, ali zarez radi. Jebo me zarez, 'oću olovku!

Tajna je otkrivena!

U međuljudskim odnosima sam došao do vlastitog zaključka. Podijelit ću ga s tobom, jer je moja duša gola! Svi ste u iščekivanju bez strpljenja. Na iglama si, a igala nemaš!? Želim instant život, a kavu oću što dužu. Postao sam žrtva svoje podsvjesti!

Znam, želiš zadržati trenutak ugode svaki puta kada ga nema. Iščekivanje je muka. Zašto si to radiš!? To što čekaš, toga nema! Sjećanje je samo iluzija uma. Sjećanje te navodi na nešto što se ponoviti neće, ponekad vodi u tjeskobu. Ok, primjetila si to i sama, ali tu sam ja da te podsjetim na ono što znaš, pa zato me čitaš! Budim tvoj iskustveni podražaj ponekad, da li je to mašta? To što nemaš s kime pričati o tome, tu ti pomoći ne mogu! Sit sam ja i svojih laži!

Strpljenje!

Čekajući smireno na inspiraciju sam postao strpljiv. Nisam nervozan više ni na putu, ako mu vidim kraj! Ne utrkujem se s nikime! Čemu žurba!? Treba znati iščekivati u strpljenju svome! Lako je to konzumirati kroz tekst, pa to znam i ja! Kako ćeš se strpljivo u radosti veseliti nečemu što možda sigurno neće doći. Pff, otkrio sam ti književnu definiciju iščekivanja, pisci će me se odreći! Boli me kurac za ono što ne osjećam! Da sam mario za druge i drugačije, ne bih bio tu! Moram ostati svoj, bez obzira na iščekivanja okoline! Nije lahko!

Žurba!

Ono što želim danas je trebalo biti jučer. Moje brige su neriješene zbog strpljenja kojega sam tebi dao. Nervozu vidim kao posljedicu vlastitih propusta! Moram reagirati na vrijeme! Ostat ću skroman unatoč svemu, jer što je skromnost doli vrlina velikodušnih ljudi koji duše nemaju!?

Moš me jebat ak' znam! Pomoć tražim na mjestima krivim!

Džaba ti žurba, kad znaš da ćeš zakasnit!

Komentari