BPP

Jutro, kasno

Jutro, kasno
Kasno jutro

Pravio sam kotlovinu za ručak, djeca su se igrala. Došao je moj stari. On nikada ne dođe sam, netko ga uvijek nanušji i prihaje. Društvo je bilo dobro, ručak je kasnio.

Supruga je otišla uspavati djecu našu i zaspala. Antea je utekla s djedom na more jutros. Nije bilo isto raditi ručak dok nje nema. Fališ mico ❤️.

Ženica je ustala gladna, htjela je jesti. Nedjeljom je žena nabrijana kad se digne, i drugi put isto. Rekao sam joj da nije baš do kraja gotovo. Jela je.

Pitao sam ju kako joj se sviđa. Rekla je da joj je super i da je baš gladna. Trebala je reći da je odvratno. Počela je primjenjivati moje zajebancije za nju, na meni. Kad sam gladan, jeo bi i ono što inače ne volim, ma jeo bi i od onog koga ne volim! Ona zna!

Otac moj je odveo svoju unučad negdi. Supružnica me pitala: "Oće nam tko doći mužu!?".

Tko bi nam došao!? Nitko te nije željan osim mene i pacijenata tvojih! Rekla mi je da sam bezobrazan. Dobio sam što sam zaslužio. Od muke sam potli otišao leći.

Ustadoh prije pola sata, kuća prazna. Pogledah kroz prozor, kad ono neka divna žena na ljuljački našoj. Ošo sam vidit ko je. To je bila slatka mama. Razbudio sam se od miline. Pogledam na sat, uff jebote.

Žene drage, ići moram, rekoh ženi i njenoj materi! Kuda ideš zete, upita me punica. U rodni kraj moram poći, obećo sam ljudima na voletinu doći!

Jebe se tebi zete, ti znaš uživati, ljubomorno će ona! I ti si to nekad volila, hvala ti na kćeri, odbrusih joj! Šta si reko, šta!? Začudila se, kao da joj je prvi put! Nadam se da će voletina biti dobra, kažem i odem!

Najbolje stvari mi se dogode kod kuće!

Komentari