Vedranov blog

Čitateljica je uvijek u pravu

Čitateljica je uvijek u pravu
Čitateljica moja na travi
VOLIM ŽENE KOJE ME RAZUMIJU!

Imam posebnu vezu sa svojim čitateljicama, onako blago romantičnu a opet pomalo stidnu. Nema vas puno, ali ste kvalitetne i samozatajne, poput ljubavi. Tako to biva na početku svake romanse!

Žena k'o žena, prvo te neprimjećuje, zatim te sprda, pa te vidno ignorira, ali te motri krajičkom oka. To je neopazivo u datome trenutku, tek kasnije možeš dokučiti poantu, ako nisi kamen. Pruža ti pažnju onako kako samo žena to zna! Ignoriranjem te zapravo privlači sebi!

Dame su većinom majstorice reverzibilne psihologije, to im je Bogom dato po dolasku na ovaj svijet. Šta si blenila!? Idi guglaj, pa ćeš vidit da ti je obrazac ponašanja na tome tragu. Ako  znaš to i sama, tada si zločesta! Nema veze što ću te "ogoliti", zato me i čitaš!

Postat ću ženski pisac!

Najbolje kuharice na svijetu su muškarci! Neće žena, čitati ženu. Hoće ponekad, ali samo da se podsjeti zašto to ne radi! Morao sam prilagoditi stil i promjeniti formu, da bi vas izvukao iz tmine. Ok, nisam vas još sve osunčao, polako, ima vremena, boja se "vata" postepeno!

Znam da sam vulgaran, ali sam ponekad sadržajan, zato si mi i dala šansu. 

Moje tekstove je jedna čitateljica usporedila s muškim spolnim organom. Nisam pokazao slabost, samo sam je slušao. 

Borjane, tvoji tekstovi su poput dobrog kurca, reče mi hrabro i bez zadrške! Ohoho, kako to misliš draga moja!? Pravim se lud... Pa znaš što kurac čini dobrim!? Otkud da znam, moja žudnja s kurcem veze nema...

To ti je jednostavno, kaže mi! Nije bitno koliki je, nije bitno zapravo ništa, bitno je da ga želim još. Takvi su i tvoji tekstovi. Nekad duži, nekad kraći, nekad bolji, nekad lošiji, ali me drže u iščekivanju i želim ponovno to iskustvo s istom osobom. 

Baš ti hvala, pomislih u sebi!

Možda i jesam kurčina, al' bar sam ponekad tvrd... u tekstovima svojim!

Tko te jebe, bitno da se razumijemo!

Komentari