BPP

Ljubav je most života

Ljubav
Ljubav

Oh kako je lijepo ljubiti i biti ljubljen. Divno li je znati da ti ljubav šalje ne'ko. To je pošiljka koja uvijek stigne do primatelja, bez obzira na gužvu, kašnjenje, ma bez obzira na sve. Ljubav se šalje s povratnicom, jer što je ona ako se ne uzvrati!?

Ljubav se događa i pronalazi, ona cijenu i vrijednost nema, ona je sve ili ništa. Kroz život se olako zanesemo, naivno misleći da smo pronašli ljubav, ali samo nam je vrijeme arbitar istine! Bezrezervna ljubav pobjeđuje sve životne bitke i trenutke teške, puna strpljenja ona je. Ljubav navika nije, već je oluja emocija duševnoga mira. Ispunjava te srećom i osjećajima dobrim, čini od nas bolje ljude, jer za sebičnost nema mjesta u ljubavi pravoj.

Ljubav postoji u različitim oblicima, a sve ih obasjava sreća u tisuću boja. Živjeti bez nje ne znam, ne mogu i neću! Ljubav mi je utočište i zaklon kad sam na vjetrometini iskušenja i trenutaka teških. Na njoj treba stalno raditi, nju treba stalno izgrađivati. Kada budeš gotova s mostom, ne brini ništa, održavanje skupo nije. Ako ste ga kvalitetno izgradili, služit će generacijama iza vas!

Jedino je ljubav investicija koja traži mali ulog, a uvijek ti se vrati višestruki prinos. Eh, zaboravih vam reći: "S njom kockanja nema, pobijediti ju ne možeš!".

Ljubav je prvi pokrenuti kotač!

Komentari