BPP

Neke žene srce čuvaju

Srce na papiru
Srce
KAKO DOĆI DO ŽENSKOG SRCA!? JA ZNAM, A TI?

Moraš kumiti, kukati, žicati, moliti, biti papak ne!? Ma jok! To ti može eventualno pomoći ako je policajka, ali tek na kraju puta kad budeš molio za milost 🙂

Slušaj vamo!

Da bi se približio njoj, moraš ju zaintrigirati s nečime što voli. Moraš uhvatiti njenu pozornost. Da bi to napravio, moraš joj najprije odvratiti fokus. Kak' češ to uspjeti, nemam pojma, probaj na prevaru. Moraš ju zadiviti, al' ne pravi se pametan. Svaka je drugačija. Dovedi je kod mene na šacovanje ak' nisi siguran, šala mala.

Raspitaj se kod njenih prijateljica, odi joj kod mame... Ponudi se majci njenoj za košnju trave. Ako mat' nema travnjak, pitaj ju jel' joj treba oprat leđa ili nešto slično što sama ne može! Snađi se! Ak' zadiviš mater, već si na pola puta!

Prestani blejit u nju i slinit, tak ćeš prije ulovit kurčinu u slobodnom padu neg' djevojku osvojit... Satrat će te kad skuži da patiš! 

Pristupi joj, obrati joj se. Teži način je uvijek bolji! Stoga ti savjetujem da joj se obratiš govorom uživo. Ako pak nemaš muda, tada joj tekstni, smsni, sam ju nemoj bockat ne mesendžeru, to nikako. 

Najprije moraš paziti na pisanu formu, ne smiješ biti kao ja. Jesi vidio kako sam napisao riječ ćeš s tvrdim č gore iznad!? Takve stvari ti se ne smiju događati. Moraš imati makar jedno oko za detalje! Meni smiju, ja sam star i potrošen. 

Operi se!

Ti moraš odisati svježinom, pa makar onom intelektualnom. Ak' si glup, nađi tri ljubavne pjesme pa ih isprevrći u jednu, ako te prokuži, bježi od nje i pređi na neku drugu. Ako si se baš jako zatelebo, vrati se na njenu mater. Znam, nisi joj pokosio, a obećao si... Pff, probaj kod prijateljice, možda se iznenadiš. Dođeš kod njene prijateljice po savjet, a vratiš se mokri' gaća, tko zna!? Ne možeš znat, ak' nisi prob'o. Da si ga izvadio nebi bile mokre!

Prijateljica te ižmikala ko krpu, radila ti je sve ono što si ti htio nesuđenoj ljubavi!? Bilo ti je lijepo, a sad te peče savjest jer još uvijek nisi materinoj simpatiji pokosio travnjak!? 

Žene vole kad si ranjiv.

Još čitaš!? Ja ti više ne trebam. Naravno da nije gotovo. Nemoj zbog sljedeće ići kod mame, probaj ćaću nalokat, mi muškarci smo jednostavniji. Ne brini ak' te prokuži ćaća, bio je i on nekad mlad i zaljubljen, valjd'. Nemoj ipak ići kod ćaće, zaboravi na to. Nitko normalan nejde kod ćaće, kod njega ideš na kraju, kad si njen. 

Normalna žena će te poštovati zbog truda i načina na koji si ju osvojio. Kada shvati da si je zbog velike ljubavi osvojio na prevaru, bit ćeš njeno sve. Tada će i ona shvatiti da je prevara zapravo ljubav bez laži. 

Sljedeći put svoju simpatiju stavi u ulogu prijateljice i to je to. Mislit će da je imala avanturu, prolazit će ju trnci, a poslije tog, nema nazad! Sad kad si ju konačno osvojio i kad si sretan, zapitaj se da li se ona poigravala s tobom. Možda te navela poput mene na krivi trag. Jeb'ga žene su pametnije. 

Želim ti sreću i uspjeh u lovu!

Sljedeći put ću te naučiti kako da zadržiš ljubav svog života! Vješticu koja drži srce svoje među nogama, nju baci što dalje od sebe. Ne sekiraj njišt! Ak' vam je sudba na putu, tada će se bumerang vratiti, a ti ćeš jadan sljedeći put skupiti snage i baciti ga još dalje! Ako bude sljedećeg puta...

Opet je dugačko srce ti milo ljubim, đe god bilo ❤️

Odvaži se, budi hrabar, pa šta ako ispadneš blesast!?

Komentari