Vedranov blog

Odvažnost

Odvažnost
Odvažnost
Odvažnost je put kratkoročnog neuspjeha!

Imaš npr. desetak ideja u glavi, razradio si pet, probao si tri. Dvije su propale relativno brzo, treća se koprca, ali predosjećaš da neće uspjeti. Znam kako ti je! Ja sam probao svih deset. Jedna je uspjela odlično, drugu mi je poremetila viša sila, a dobro se držala. Da mi nije uspjela ni jedna, vjerojatno bih bio nečiji djelatnik ili radnik. Na tom putu sam popušio novi auto, evo npr. Škoda Octavia nek bude taj auto sa srednjom opremom. Da sam napisao C klasu, rekli bi neprijatelji da serem. Da sam napisao Reno Klio, rekli bi da se tješim. Istina je vjerojatno negdje između, nime brige.

Ok, vjerojatno bih bio djelatnik. Više volim mislit neg' radit. Naradio sam se za života dosta. U svojim poznim tristrećim godinama sam skupio 13 godina staža. Šta ti to govori!? Ha njišt bokte, tri godine sam radio na crnjaka, pa nisam veslo siso. Nije mi mamica bila tu da mi tutne za more i cigarete. Zato sam joj krao iz kutije, jebo me Ronhill 🙂

Vi što se pitate kako sam tri godine radio na crnjaka, odgovor je vrlo jednostavan. Počeo sam u srednoj školi. Dok sam ja nadnicu udaro, vi ste udarali po penisu i špricali mami na tepih!

Istina je da pare kvare ljude, mene pokvarilo do kosti. Tol'ko sam pokvaren da se ni cijepiti ne trebam. Moja pokvarenost ubija i viruse.

Pričam s prijateljem kak' drobimo stoju svaki dan na birtije i cigarete. Kaže on: "Jebote pun autobus, imaš pravo!". Složili smo se da nas ne treba peći savjest, dokle god drobimo svoje, a nikom njišt ne fali! Imam garažu, al mi nije ni jedno vozilo u njoj, zaboli me, to su stvari prolazne, kupiti me ne mogu! Baći to smeće od lima, zadovoljstvo u tome ne nalazim!

Da se vratim na meritum stvari, da vam objasnim zašto je odvažnost put neuspjeha u očima hulje... Odgovor je vrlo jednostavan. Hulja i rulja, nema muda za ništa doli potući se u birtiji, to je jedini rizik na koji su spremni, nakon 2 promila. Kad se otrijezne, jedino za što imaju hrabrosti je uplatiti tiket u kladionici. Ne dozvoli da ti takvi mjeru uzimaju, nisam ni ja. Robovi su najglasniji kad gazde nema! Miševi slatki ❤️

Kad krenu džonom na tebe, jedno pitanje će te spasiti. Pitaj tu spodobu koja zbog vlastitog neuspjeha voli tvoj, pitaj ju: "Šta si ti to probala u životu i poslu"?

Njišt! Srat znaju, ista stvar je i u politici!

Ako probaš svih deset ideja k'o ja, a nijedna ti ne uspije, tada moraš biti rob! Jebiga, netko mora i radit!

Želim ti sreću sa tvojim idejama, ja imam pet novih koje ću probati 😎

Odvaži se, budi hrabra!

Komentari