Vedranov blog

Propušten poziv

Telefon
Telefon
Šta se ne javljaš!?

Sve rjeđe mi postavljaju pitanje iz podnaslova, Bogu hvala! Desnu ruku na srce, lijevu u džep, ma Bog nema nikake veze s otime, rješio sam si tu situaciju sam. Sam sam se i rodio, kaže budala i ostane živa. Ma nitko budali ništa ne zamjera, on je taki, pusti ga.

Sunce milo, istina se krije u lošoj formi. Ne volim kad me zovete više od jednoga. Kad vidim šest propuštenih poziva, userem se u gaće od sekiracije, odem popit piće i napijem se k'o pička od muke, metnem si tuferčić.

Poput mlade zgodne Ruske adolescentice koju sibirski vuci vrebaju, sipam si destilat žitarice u oko lijevo i čekam rasplet napetosti. Sasipo bi ja to ko i ruska djeva, na mjesto pravo, ali njeno mjesto u me nije. Poslije i zaboravim da imam mobitel, zato što me pecka nješt u gaćama mojim. Ženo, kak si mi to oprala gaće!? Mužiću šta si se opet usro!? Jeben je život ovaj...

Ak ti se nisam javio prvi put, pa neću ni deveti. Dal' ću ti se javit' i kada, to će odlučiti moj alter ego i nitko drugi. Ok, imam ugovorne obveze s privatnicima, poštujem stavke ugovora. Zadovoljeni oni, zadovoljni svi. Para šapuće, rijetko glasna je. Kad je ne čujem, zovem klauzulu, pff, sve štima!

Kada sam se konačno otarasio svih prepreka naše komunikacije, zovem te. Naravno, u povratnom pozivu se ne javljaš. Nakon minut - dva, zoveš nanovo. Što ću s tobom!? Nit' jebat, nit' se javit, al' ajd moram dramu svršit, pijem već danima.

Da! Javljam se standardno! Ej, bok! Jesi ti nešt ljut, upita strana druga. Šta bi' bio ljut, odbacim! Pa, šta se ne javljaš, znatiželjno će on! Šta te kurac boli za to, propucam ga ko Ruskinja vuka sibirskog! Sad ćeš bit bezobrazan, kaže mi povišenim tonom. Nema predigre pomislih, ne volim grubi seks često, ipak bih htio da mi brak dugo traje. Jesi trebo nješt, pitam ga smireno. Ma htio sam te nešt pitat, umiruje mu se glas.  Šta si me zvao jebenih šest puta, jesi ti jebeno normalan!? Odgovor znamo obojica! Da me više nikad nisi zvao šest puta za pitanje dal' bi me pito, pička ti materina bezobrazna i neobzirna!

Svatko je sebi najbitniji, meni su svi nebitni pozivi!

Imam slično iskustvo i sa ženicama, ooo da, nećete ostat pošteđene, za sada samo štedim Rusku djevu! Zovem povratno prijateljicu na propušten poziv i gle čuda, javi se od prve. Bok Borjane, reci, reče mi ona. Kratki muk s moje strane, zatim kihnem: "Pa ti si mene zvala! Jes' trebala nješt?". Ona će u čudu sva: "Ma, kad sam te zvala?". Hm, ne znam, očito sam se sjebo, aj čujemo se, poručih joj. Paf, poklopim i izdahnem, kad ono još vonja alkohol, još isparavam. Vrućine su jebiga, kao da je ljeto. Opet poziv od nje! Da! Sad sam se sjetila šta sam te trebala...

Netko normalan će pomisliti da posjedujem nedostatak toga što ima ona. Netko normalan ima do dvajs poziva u danu. Netko normalan ima više lažnih prijatelja na fejsu neg na mobaču kontakata. Kod mene je imenik obrnuto proporcionalan fejsu, imam ponekad poziva u danu k'o što ti nemoš skupit za cijeli tjedan, ni kad te mama zove!

Znam da me ne možeš shvatiti, jer ti opet fali jebeni iskustveni podražaj. Al' bez obzira na to, ti odgovorno tvrdiš, čak štoviše, imaš stav oko mog bezobrazluka.

Najslađi ste mi kad mi sms-nete k'o ucviljena Ukrajinska mlada koju su zamijenili za Poljakinju. Žao mi nije, bilo mi je žao prije. Iz sažaljenja sam došao do ovog stadija, ne žalim više za ničim.

Naučite reći ne, nije ne lako reći, ponekad. Mlada zgodna Ruska adolescentica je naučila reći ne i znate kak je završila!? Jebala je sibirskog vuka i mamu njegovu, jer oni nisu znali prihvatiti ne kao odgovor. Pokupila ju UZZSV (udruga za zaštitu sibirskih vukojeba) i dobila je premještaj na Krim. Ciao Bella, Kapor Momo!

Javi se, možda je bitno!

Komentari